VOOR ONDERNEMERS EN PROFESSIONALS

Gratis workshop: 5 technieken om gedachten aan werk los te laten

Voorkom dat gedachten aan je werk je leven beheersen. Ontdek je welke invloed jij op je situatie hebt en welke stap jij direct al kunt zetten.

De workshop is ideaal als je merkt dat je je partner en/of kinderen niet meer de aandacht kan geven die ze verdienen, omdat je vaak met je hoofd bij je werk zit. Tijdens de workshop leer je 5 oefeningen die je toepast op jouw eigen situatie. De inzichten hieruit maken je bewust van (onbewuste) patronen en mogelijkheden. Daarnaast ga jij bepalen welke eerste stap jij direct al gaat zetten richting je doel. 

De workshop vindt online plaats op donderdag 14 december 2023 van 20.00 uur tot 21.30 uur. 

VERMOEID EN PRIKKELBAAR

Ziet jouw dag er zo uit?

Je dag was hectisch en zoals altijd kwam er weer veel tussendoor. Je hebt behoefte aan rust en ploft op de bank. Het is tijd om te ontspannen, maar overvalt je het gevoel van vermoeidheid en onrust.

Ondertussen gaat het leven thuis door. Je merkt dat je prikkelbaar bent. Daardoor reageer je kortaf en geïrriteerd tegen je partner en/of kinderen. Het liefst zou je hen de aandacht geven die ze verdienen, maar je hoofd zit nog steeds bij je werk. Je voelt de neiging om nog even te werken..

Je bent klaar met deze situatie en je voelt aan alles dat het tijd is om actie te ondernemen. 

In deze workshop leer jij 5 technieken die jou bewust maken van de invloed die jij op jouw situatie hebt en inzicht geven in mogelijkheden (in plaats van problemen).

Ideaal voor professionals en ondernemers die verlangen naar rust in hun hoofd zodat ze weer met volle aandacht bij zichzelf en de mensen om zich heen zijn.

DIT KUN JE VERWACHTEN

Tijdens deze workshop leer je:

  • hoe je jouw doel concreet maakt, zodat de route ernaartoe duidelijker wordt
  • hoe je effectief gebruik maakt van je energie, zodat je uiteindelijk meer energie hebt
  • wat je wél kunt doen bij factoren waar je geen invloed op hebt
  • hoe jouw gedachten ongewenste patronen in stand houden (en wat je kan doen om deze te doorbreken)
  • welke concrete stap je direct al kan zetten

De oefeningen die je kunt toepassen op jouw eigen specifieke situatie. Hou pen en papier bij de hand, want we gaan écht aan de slag samen.

Als je er live bij bent, kun je jouw vragen meteen stellen. Lukt het echt niet? Geen zorgen, je krijgt achteraf ook de replay nog toegestuurd.

nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders.

Door te luisteren naar mijn gevoel durf ik keuzes te maken. Eén daarvan is mijn droom achtervolgen om “iets met leefstijl” te doen.

Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en kan ik met mijn eigen coachingspraktijk doen wat ik het allerleukste vind: mensen inspireren en motiveren om het beste uit dit mooie leven te halen!

REVIEWS VAN EERDERE WORKSHOPS

Een sparringpartner die met je mee denkt, maar vooral jouw de vragen stelt, zodat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt.

Sanne

Leuke workshop gevolgd bij Nicole! Ze is enthousiast, heeft veel aandacht voor iedereen persoonlijk en stelt goede vragen.

Mirelle

In ons team op het werk heeft Nicole een workshop gegeven over ‘Omgaan met stress’. Dit was erg nuttig! Via diverse oefeningen ben ik zelf bewust geworden over hoe ik met stressvolle situaties kan omgaan, zodat stress verminderd. Vooral het onderdeel waarbij we met collega’s open gingen praten over situaties waarvan wij stress kregen, vond ik erg verhelderend.

Tineke

In augustus heb ik deelgenomen aan een hele fijne, leuke workshop die Nicole heeft gegeven. Samen met andere dames tot nieuwe inzichten gekomen en met elkaar daarover kunnen praten.

Petra

GRATIS AANMELDEN

Meld je aan voor de workshop

Ben jij klaar om je werk wat meer los te laten, zodat je je weer die fijne partner/ouder voelt?

Meld je aan door het formulier in te vullen en ontvang per e-mail de link naar de online workshop.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de workshop.