FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe ben jij als coach? Wordt het traject vergoed? Waar kan ik parkeren? Antwoord op deze en meer vragen vind je hieronder!

over_nicole

Algemeen

Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is er geen wachtlijst. Wil je starten met leefstijlcoaching? Neem dan contact met me op zodat we een kennismaking kunnen plannen. Voel je de YES? Dan plannen we meteen jouw intake en eerste coaching sessie.

Ik wil aan de slag met mindset. Waarom is een leefstijlcoach geschikt?

Als jij aan de slag wil met jouw mindset, is de kans groot dat je vraag betrekking heeft op leefstijl. Oftewel, op stress, ontspanning, slaap, voeding en/of beweging.

Wanneer één van deze elementen uit balans is, heeft dat gevolgen voor de andere elementen. Het voordeel van leefstijlcoaching is dat we kijken naar jouw leefstijl in het geheel. Wat zorgt ervoor dat jij nog geen (blijvende) stappen hebt gezet? Deze inzichten helpen jou om keuzes te maken.

Lees meer over leefstijlcoaching

Wordt leefstijlcoaching vergoed?

Leefstijlcoaching wordt op dit moment nog niet vergoed door zorgverzekeraars.

Gelukkig investeren steeds meer werkgevers in de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Werk je in loondienst? Informeer dan eens bij je werkgever of leefstijlcoaching vergoed wordt vanuit de werkkostenregeling of jouw opleidingsbudget.

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, dit kan in twee termijnen. De eerste helft betaal je voor de start van de intake en de tweede helft halverwege het traject. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

leefstijl_in_balans
waar_ligt_beat_your_bears

Locatie

Waar ligt Beat your Bears?

Ik heb een praktijk aan huis en woon in het centrum van Tilburg. Het adres is Jan Aartestraat 66 in Tilburg. De praktijk is uitsluitend op afspraak geopend.

Waar kan ik parkeren?

Kom je met de auto? In mijn wijk kun je alleen dagkaarten kopen, dus ik adviseer je om te parkeren in parkeergarage Heuvelpoort (adres: Heuvelpoort 353, 5038 DW Tilburg). Vanaf daar is het 2 minuten lopen.

Liever gratis parkeren? Parkeer je auto dan bij de AaBe Fabriek of aan de Havendijk – aan de kant van Hardy’s kapsalon. Check bij de Havendijk wel even of de situatie niet veranderd is. Beide locaties liggen op circa 10 minuten lopen van de praktijk. 

Komen jouw katten ook in de praktijk?

Nee hoor, ze “wonen” beneden en mijn praktijk is boven. Dus als je allergisch bent, hoef je niet bang te zijn voor jeukende ogen en niesbuien tijdens de coaching sessie ;). En voor de kattenliefhebbers: met een beetje geluk kun je ze wel zien door het raam.

Over mij als coach

Hoe ben je als coach?

Als leefstijlcoach ben ik betrokken, enthousiast en waar nodig ook een beetje streng ;). Ik hou je een spiegel voor en stel veel kritische vragen om tot de kern te komen. Je gaat altijd met waardevolle inzichten naar huis die je direct in praktijk gaat brengen. Ik verwacht van jou dus dat je in actie komt, want alleen dan ga jij mooie stappen zetten.

Lees meer over mij

Geef je ook advies?

In essentie geeft een coach geen advies. De kracht van coaching zit in het stellen van de juiste vragen om jou tot inzichten te laten komen die vanuit jouzelf komen en helemaal aansluiten bij jou als persoon.

Een voorbeeld: zelf ben ik echt een natuurmens. Maar stel dat jij dat niet bent, dan kan ik jou wel adviseren om vaker de natuur op te zoeken, maar de kans is groot dat jij hier niet dezelfde energie van krijgt als ik.

Maar natuurlijk, als dat nodig is denk ik uiteraard graag met je mee.

Welke opleiding heb je gedaan?

Ik heb de opleiding tot leefstijlcoach (hbo niveau) gevolgd bij Sonnevelt. 

Een super interessante opleiding waarbij ik veel heb geleerd over leefstijl (stress, ontspanning, voeding, slaap en beweging) en hoe deze aspecten elkaar beïnvloeden. Als de één uit balans is, heeft dat gevolgen voor de ander. Lees hier meer over leefstijlcoaching.

Daarnaast heb ik coachingsvaardigheden ontwikkeld waarmee ik jou de beste ondersteuning kan bieden!

leefstijlcoach_nicole_tilburg_romy

Zij gingen je voor

Ik heb de coaching als erg fijn en nuttig ervaren. Nicole is erg rustig en geeft genoeg ruimte om je verhaal te kunnen vertellen. Daarin heeft ze voor mij de juiste gevoelige snaren weten te vinden waar we dieper op in zijn gegaan. Ik heb uit deze coaching sessies nieuwe inzichten gekregen die mij zeker weer verder hebben geholpen.

Sonja

De coaching van Nicole is vertrouwd. Je krijgt het gevoel dat je met een goede vriend praat. Ze wisselt expertise af met een grapje en oprechte, persoonlijke interesse. Deze combinatie zet je aan om nog actiever om te gaan met je doelen en zorgt voor een hele luchtige sfeer. Al met al, een geweldige coach die ik zeker kan aanraden!

Teun

CONTACT

Welke eerste stap zet jij?

Ben jij klaar voor actie en wil je jouw kennismaking direct inplannen? Of heb je eerst wat vragen?

Vul het formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

13 + 14 =