CONTACT

Hoe kan ik je helpen?

Kun je niet wachten om te starten of heb je eerst een vraag? Neem contact met op.

starten_met_een_coach

Vrijblijvend kennismaken

Kom erachter of leefstijlcoaching voor jou de juiste stap is.

kennismaking_nicole_leefstijlcoach

Bel me terug

Laten we telefonisch kennismaken en al jouw vragen beantwoorden.

Stel je vraag

Vertel me wat je wilt weten en ontvang binnen 24 uur reactie per mail.

waar_ligt_beat_your_bears

Waar ligt Beat your Bears?

Ik heb een praktijk aan huis en woon in het centrum van Tilburg. Het adres is Jan Aartestraat 66 in Tilburg. De praktijk is uitsluitend op afspraak geopend.

Waar kan ik parkeren?

Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Heuvelpoort (adres: Heuvelpoort 353, 5038 DW Tilburg). Vanaf daar is het 2 minuten lopen.

Liever gratis parkeren? Parkeer je auto dan bij de AaBe Fabriek of aan de Havendijk – aan de kant van Hardy’s kapsalon. Check bij de Havendijk wel even of de situatie niet veranderd is. Beide locaties liggen op circa 10 minuten lopen van de praktijk. 

Google reviews

UITSTEKEND ★ ★ ★ ★ ★ 10 reviews op Google

Nicole is echt een topper! Ze laat je echt tot nieuwe inzichten komen. Ook stelt ze onwijs goede vragen, waardoor je echt gaat nadenken. Ik heb via Nicole de retraite gedaan bij KampinaStaete waar ik helemaal tot rust ben gekomen. Tijdens de wandelsessie hebben we ook veel besproken en heeft Nicole mij hele waardevolle tips gegeven om mee aan de slag te gaan. Kortom: echt een aanrader!

Sharon

Na een stressvolle periode met overspannenheidsklachten, ben ik een coachingstraject aangegaan bij Nicole. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het traject heeft me positief verrast. Nicole stelde me veel vragen waardoor ik me meer bewust werd van mijn eigen invloed. Ook hebben we aan mijn energiebalans gewerkt.

Abel

Ik heb de coaching als erg fijn en nuttig ervaren. Nicole is erg rustig en geeft genoeg ruimte om je verhaal te kunnen vertellen. Daarin heeft ze voor mij de juiste gevoelige snaren weten te vinden waar we dieper op in zijn gegaan. Ik heb uit deze coaching sessies nieuwe inzichten gekregen die mij zeker weer verder hebben geholpen.

Sonja

De coaching van Nicole is te omschrijven als vertrouwd. Je krijgt het gevoel dat je met een goede vriend praat. Ze wisselt expertise af met een grapje en oprechte, persoonlijke interesse. Deze combinatie zet je aan om nog actiever om te gaan met je doelen en zorgt voor een hele luchtige sfeer. Al met al, een geweldige coach die ik zeker kan aanraden!

Teun

Ik doe nooit iets alleen, dat leek me super spannend en ongemakkelijk. Toch voelde ik dat dit het moment voor me was om het solo-retraite te boeken.

Ik kwam erachter dat het juist erg prettig vond om alleen te zijn. Ook werd ik me door het retraite en de gesprekken met Nicole bewust van mijn behoefte aan controle. Dat had ik niet verwacht. Ook kwam naar voren dat ik het moeilijk vind om anderen te kwetsen en kies ik eerder in het belang van een ander, dan in mijn eigen belang. Hierdoor kwets ik indirect dus mezelf.

Vera

Een sparringpartner die met je mee denkt, maar vooral jouw de vragen stelt, zodat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt.

Sanne

Waarom Beat your Bears?

Focus op mindset,
leefstijl en positiviteit.

geen_wachtlijst_coaching

Geen wachtlijst: plan jouw
kennismaking en start direct.

wandelcoach_online_coaching

Coaching in de praktijk,
wandelcoaching en online coaching.

gecertificeerd_leefstijlcoach

Gecertificeerd leefstijlcoach,
betrokken en energiek.