Coachees vertellen

Op deze pagina vind je reviews en verhalen van coachees. Zelf ervaren wat ik voor je kan betekenen? Vraag jouw gratis proefsessie aan, waarin we een specifieke situatie bespreken waar jij nu tegenaan loopt. Je doet direct mooie inzichten op waarmee je aan de slag kunt.

Interviews

In gesprek met een aantal coachees, waarbij we terugblikken op de inzichten die zij hebben opgedaan:

  Google reviews

  UITSTEKEND ★ ★ ★ ★ ★ 10 reviews op Google

  Nicole is echt een topper! Ze laat je echt tot nieuwe inzichten komen. Ook stelt ze onwijs goede vragen, waardoor je echt gaat nadenken. Ik heb via Nicole de retraite gedaan bij KampinaStaete waar ik helemaal tot rust ben gekomen. Tijdens de wandelsessie hebben we ook veel besproken en heeft Nicole mij hele waardevolle tips gegeven om mee aan de slag te gaan. Kortom: echt een aanrader!

  Sharon

  Na een stressvolle periode met overspannenheidsklachten, ben ik een coachingstraject aangegaan bij Nicole. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het traject heeft me positief verrast. Nicole stelde me veel vragen waardoor ik me meer bewust werd van mijn eigen invloed. Ook hebben we aan mijn energiebalans gewerkt.

  Abel

  Ik heb de coaching als erg fijn en nuttig ervaren. Nicole is erg rustig en geeft genoeg ruimte om je verhaal te kunnen vertellen. Daarin heeft ze voor mij de juiste gevoelige snaren weten te vinden waar we dieper op in zijn gegaan. Ik heb uit deze coaching sessies nieuwe inzichten gekregen die mij zeker weer verder hebben geholpen.

  Sonja

  De coaching van Nicole is te omschrijven als vertrouwd. Je krijgt het gevoel dat je met een goede vriend praat. Ze wisselt expertise af met een grapje en oprechte, persoonlijke interesse. Deze combinatie zet je aan om nog actiever om te gaan met je doelen en zorgt voor een hele luchtige sfeer. Al met al, een geweldige coach die ik zeker kan aanraden!

  Teun

  Ik doe nooit iets alleen, dat leek me super spannend en ongemakkelijk. Toch voelde ik dat dit het moment voor me was om het solo-retraite te boeken.

  Ik kwam erachter dat het juist erg prettig vond om alleen te zijn. Ook werd ik me door het retraite en de gesprekken met Nicole bewust van mijn behoefte aan controle. Dat had ik niet verwacht. Ook kwam naar voren dat ik het moeilijk vind om anderen te kwetsen en kies ik eerder in het belang van een ander, dan in mijn eigen belang. Hierdoor kwets ik indirect dus mezelf.

  Vera

  Ik ben enorm verrast door de stiltewandeling. Het is een fijne rustgevende ervaring waarbij je letterlijk voelt waar je behoefte aan hebt. Door de goede begeleiding van Nicole heb ik vele inzichten gekregen waar ik stap voor stap aan wil werken. Het goed niets doen is eindelijk een keer gelukt. Dank je wel Nicole!!

  Niki

  Een sparringpartner die met je mee denkt, maar vooral jouw de vragen stelt, zodat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt.

  Sanne

  Leuke workshop gevolgd bij Nicole! Ze is enthousiast, heeft veel aandacht voor iedereen persoonlijk en stelt goede vragen.

  Mirelle

  In ons team op het werk heeft Nicole een workshop gegeven over ‘Omgaan met stress’. Dit was erg nuttig! Via diverse oefeningen ben ik zelf bewust geworden over hoe ik met stressvolle situaties kan omgaan, zodat stress verminderd. Vooral het onderdeel waarbij we met collega’s open gingen praten over situaties waarvan wij stress kregen, vond ik erg verhelderend.

  Tineke

  In augustus heb ik deelgenomen aan een hele fijne, leuke workshop die Nicole heeft gegeven. Samen met andere dames tot nieuwe inzichten gekomen en met elkaar daarover kunnen praten.

  Petra

  Een paar weken geleden heb ik de workshop aandacht voor jezelf (in drukke tijden) gevolgd bij Nicole.

  Op een leuke manier zet Nicole je aan het denken. Ze stelt goede verdiepende vragen en gebruikt hiervoor verschillende tools. Het heeft mij geholpen om in de actie te komen en stap 1 te zetten. Echt een aanrader!

  Kim