OVER MIJ

Hi, ik ben Nicole

Ik was zo iemand waarmee je drie maanden vooraf iets moest plannen om af te spreken. Mijn avonden en weekenden stonden vol met (leuke) activiteiten en was altijd onder de mensen. Ruimte voor spontaniteit was er niet en ik stond nooit stil bij wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders. Ik heb een mooie balans gevonden tussen hard werken, leuke dingen doen en ontspanning en daar help ik jou ook graag mee.

over_nicole

Een mooie balans

Gezondheid en vitaliteit hebben me altijd al geboeid. Vooral het vinden van de balans tussen gezond leven en genieten. Ik ben namelijk gek op feestjes, etentjes, wijn en een goed gevulde borrelplank. Daarnaast zorg ik goed voor mezelf. Ik ga drie keer in de week crossfitten, wandel veel, eet gezond en zorg voor voldoende ontspanning. Ik kan echt genieten van de natuur: met mijn verrekijker op zoek naar vogels.

Ik vind het superinteressant hoe ons brein werkt en hoe gedachten en gewoontes ons kunnen beperken. Sinds ik daar bewust mee bezig ben, ben ik zo gegroeid als persoon.

leefstijl_in_balans

De beren op mijn weg

Een aantal jaar stelde ik mezelf de vraag wat ik zou doen als opleiding, ervaring en geld geen rol zouden spelen. Dan zou ik “iets” met leefstijl willen doen. Mensen motiveren en inspireren om het beste uit het leven te halen.

Ik ondernam geen actie omdat ik nog zo veel beren op de weg zag. Wat als het toch niks voor mij is? Ben ik wel een ondernemer? Ben ik wel toe aan een carrièreswitch?

Ondanks deze gedachten besloot ik om mijn dromen achterna te gaan. Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en heb mijn eigen praktijk in Tilburg! En daar ben ik super trots op!

 

Wil jij ook stappen zetten?

Dan zit je goed bij Beat your Bears. En al helemaal als jij op zoek bent naar een vrolijke, enthousiaste, betrokken coach. Bij mij kun je rekenen op een luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen hou ik je een spiegel voor en krijg je inzichten waarmee je écht verder kunt. Het doel? Weer rust in je hoofd en focus op jezelf. Ready to Beat your Bears?

nicole_en_romy

Waarom Beat your Bears?

Focus op mindset,
leefstijl en positiviteit.

geen_wachtlijst_coaching

Geen wachtlijst: plan jouw
kennismaking en start direct.

wandelcoach_online_coaching

Coaching in de praktijk,
wandelcoaching en online coaching.

gecertificeerd_leefstijlcoach

Gecertificeerd leefstijlcoach,
betrokken en energiek.

Zij gingen je voor

Ik heb de coaching als erg fijn en nuttig ervaren. Nicole is erg rustig en geeft genoeg ruimte om je verhaal te kunnen vertellen. Daarin heeft ze voor mij de juiste gevoelige snaren weten te vinden waar we dieper op in zijn gegaan. Ik heb uit deze coaching sessies nieuwe inzichten gekregen die mij zeker weer verder hebben geholpen.

Sonja

De coaching van Nicole is vertrouwd. Je krijgt het gevoel dat je met een goede vriend praat. Ze wisselt expertise af met een grapje en oprechte, persoonlijke interesse. Deze combinatie zet je aan om nog actiever om te gaan met je doelen en zorgt voor een hele luchtige sfeer. Al met al, een geweldige coach die ik zeker kan aanraden!

Teun

CONTACT

Welke eerste stap zet jij?

Ben jij klaar voor actie en wil je jouw kennismaking direct inplannen? Of heb je eerst wat vragen?

Vul het formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

11 + 10 =