SOLO-RETRAITE MET COACH IN DE NATUUR

Een paar dagen helemaal voor jou

Je zou graag even ontspannen, maar dit is lastig omdat je altijd aan staat. Je bent veel aan het werk en in je vrije tijd vind je het lastig om het los te laten. Je zit met je gedachten bij je werk en laat je regelmatig verleiden om toch nog even achter de laptop te kruipen of dat ene telefoontje te beantwoorden.

Je merkt dat je je vermoeid en prikkelbaar voelt. Hierdoor ben je niet meer met volle aandacht thuis; bij je partner en/of kinderen. Daar wil je verandering in brengen. Na dit solo-retraite kom je uitgerust en vol nieuwe inzichten thuis.

Retraite Oisterwijk (Noord-Brabant)

Over de solo-retraite

Zie je het al voor je? Even ontsnappen uit de dagelijkse drukte, je gedachten op een rij zetten en nieuwe inzichten opdoen. 

Dit solo-retraite heeft bewust geen programma. Je hebt de afgelopen tijd namelijk al teveel naar je planning met afspraken en deadlines geleefd.

Er was geen tijd om stil te staan en jezelf de vraag te stellen waar jij nu écht behoefte aan hebt. En dat is precies wat je tijdens die retraite (weer) gaat voelen.

Ik weet nog wel hoe mijn eerste keer alleen weg was. Ik kwam mezelf behoorlijk tegen en ik ervoer een rollercoaster aan emoties en gedachten. De kracht van dit solo-retraite is dat je een 1-op-1 coachingsessie hebt met mij. Tijdens een wandeling van twee uur zetten we jouw gedachten en emoties op een rij.

Je ontdekt wat je écht wil, welke gedachten ongewenste situaties in stand houden, jouw mogelijkheden en de eerste stap die jij direct al kan zetten. 

Coaching op leefstijl en mindset

Leefstijl is een combinatie van stress, ontspanning, voeding, beweging en slaap. Is één van deze elementen uit balans en wil je hier verandering in brengen? Dan is dit solo-retraite ideaal voor jou. Zeker wanneer de oorzaak voor een groot deel ligt bij (gedachten aan) je werk.

De solo-retraite start met een vrijblijvende kennismaking voorafgaand aan je verblijf. Tijdens je verblijf gaan we samen twee uur wandelen. We bespreken wat er speelt in je leven en op welke vlakken jij stappen wilt zetten. We brengen (onbewuste) patronen in kaart en met de inzichten die je opdoet kun je direct aan de slag. Dit doe je aan de hand van een passende oefening die ik je meegeef.

Circa twee weken na thuiskomst plannen we nog een korte sessie om de afgelopen periode te evalueren. Daarnaast staat er in je tiny house een pot met kaartjes klaar. Hier staan vragen en opdrachten op die jou stof tot nadenken geven.

De solo-retraite kun je boeken als onderdeel van jouw 1‑op‑1 traject óf gewoon los.

Tiny house in de natuur

De tiny houses van KampinaStaete staan midden in natuurgebied Kampina in Oisterwijk. Wakker worden met fluitende vogels. Konijnen en kippen die vrolijk om je accommodatie huppelen. Wat wil je nog meer om volledig tot rust te komen?

Je kan kiezen uit een cottage of een diamond suite. Of maak je verblijf extra aangenaam met de diamond suite met hottub

nicole_en_romy

Waarom deze solo-retraite?

Je voelt weer waar
jouw behoefte écht ligt

geen_wachtlijst_coaching

Je komt thuis als een
betere versie van jezelf

wandelcoach_online_coaching

Je doet praktische en
waardevolle inzichten op

gecertificeerd_leefstijlcoach

Gecertificeerd leefstijlcoach,
betrokken en energiek.

Praktische informatie

  • De retraite kan geboekt op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag). In overleg zijn weekenden ook mogelijk, hou hierbij wel rekening met een weekendtoeslag en een minimum verblijf van 3 nachten.
  • Het park ligt op Scheibaan 9a in Oisterwijk.
  • Boek je de retraite los? De kosten hangen af van de keuze van je accommodatie en het aantal nachten dat je wilt verblijven. Dit kan al vanaf 380 inclusief btw.
  • De solo-retraite kun je ook boeken als startpunt van jouw 1‑op‑1 traject.
  • Werk je in loondienst? Informeer dan eens bij je werkgever of leefstijlcoaching vergoed wordt vanuit de werkkostenregeling of jouw opleidingsbudget.
  • Voor ondernemers zijn de kosten en btw doorgaans aftrekbaar. Je investeert immers in je bedrijf door aan jezelf te werken. Voor meer informatie hieronder kun je je fiscaal adviseur of de Belastingdienst benaderen.
nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders. 

Door te luisteren naar mijn gevoel leef ik veel meer in het nu en maak ik bewuste keuzes.

Als gecertificeerd leefstijlcoach help ik jou om weer dichter bij jezelf te komen. Voel je je door (gedachten aan) je werk vermoeid en prikkelbaar? En kun je je partner en/of kinderen daardoor niet meer de aandacht geven die ze verdienen? Samen gaan we de beren op jouw weg verslaan.

Zij gingen je voor

Ik merkte dat ik behoefte had aan het inbouwen van rust in mijn drukke schema. Ik keek het meeste uit naar de coachingsessie omdat ik daarin ook echt mezelf aan de slag ging. We gingen het gesprek heel open en luchtig in. Door het gesprek kwam ik sneller achter mijn eigen pijnpunten. Voor mij was dat het gebrek aan rust en focus. We gingen lekker twee uur in de bossen wandelen. Dat was zo rustgevend. We hebben daar ook een momentje gepakt om rust te pakken en écht even niets te doen. 

>> Lees het interview

Sharon

Ik doe nooit iets alleen, dat leek me super spannend en ongemakkelijk. Toch voelde ik dat dit het moment voor me was. Ik kwam erachter dat het juist erg prettig vond. Ook werd ik me door het retraite en de gesprekken met Nicole bewust van mijn behoefte aan controle. Dat had ik niet verwacht. Ook kwam naar voren dat ik het moeilijk vind om anderen te kwetsen en kies ik eerder in het belang van een ander, dan in mijn eigen belang. Hierdoor kwets ik indirect dus mezelf.

>> Lees het interview

Vera

CONTACT

Interesse in de solo-retraite?

Kun je niet wachten om te gaan? Of heb je eerst wat vragen? Vul het formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Op basis van jouw wensen (datum, aantal nachten, gewenste accommodatie) ontvang je van mij een offerte. Vervolgens check ik de beschikbaarheid en kun je aangeven of je wilt boeken! 🙂

Solo-retraite