BENIEUWD WAT IK VOOR JOU KAN DOEN?

Info webinar met live Q&A (15 min)

Heb je het gevoel dat je wel weet wat je moet doen om (gedachten aan) je werk los te laten, maar lukt het niet om daadwerkelijk die stap te zetten? Heb je het geprobeerd, maar hou je het niet vol? Of voelt alles wat je hiervoor moet doen zó overweldigend dat je niet weet waar je moet beginnen?

In dit korte webinar vertel ik jou hoe ik jou kan helpen, zodat jij weer energie krijgt voor de dingen die jou blij maken, lekker in je vel zit en je weer die fijne partner en/of ouder voelt. Achteraf kun je jouw vragen stellen via de live Q&A.

nicole_en_romy

ZET DE EERSTE STAP

Over het webinar

Ja, het is super spannend om die eerste stap te zetten. Maar als je je anders wil voelen dan nu, dan zul je iets anders moeten doen. In het webinar vertel ik jou in circa 15 minuten hoe ik jou kan helpen om een manier te vinden die bij jou past, zodat de verandering onderdeel wordt van jouw leven.

Je hoeft je camera niet aan te zetten, dus deelnemen kan vanaf de bank in je chillsuit! 

Aan het einde van het webinar weet jij meer over de invloed van je leefstijl op hoe jij je voelt, welke mogelijkheden er zijn, de vergoeding van lifestyle coaching en het proces van kennismaking tot start. Achteraf is er ruimte om vragen te stellen via de live Q&A.

VERMOEID EN PRIKKELBAAR

Ziet jouw dag er zo uit?

Na een matige nachtrust word je wakker en check je je mobiel. Je staat meteen aan, maar hebt nog geen zin om op te staan. Toch sleur je jezelf uit bed want je weet dat je geen tijd te verliezen hebt. Je ochtendroutine is namelijk super strak gepland.

Gisteren wilde je twee taken oppakken, maar het was er niet van gekomen. Je had je voorgenomen om hier vandaag mee aan de slag te gaan. Je klapt je laptop open en ziet een ontplofte mailbox. Dit geeft je zo’n onrustig gevoel, dus je besluit om eerst je mail weg te werken. Urgente taken pak je direct op. Voor je het weet ben je drie uur verder en moet je je haasten voor een meeting.

Na de meeting heb je een gemiste oproep. Je belt hem direct terug, want je probeert hem de hele week al te pakken te krijgen. Weer een half uur verder. 

Om je tijd efficiënt te benutten, eet je achter je laptop. In de middag heb je nog een meeting en de rest van de tijd besteed je aan een van de taken die je wilde doen. Door de hectiek merk je wel dat je je gespannen voelt, waardoor je concentratie niet optimaal is. 

Wanneer je (iets te laat) naar huis rijdt, bel je nog een klant om je tijd in de auto nuttig te besteden. Het gevolg is dat je bij thuiskomst nog helemaal aan staat en je prikkelbaar reageert tegen je partner/kinderen. Je hebt geen zin om te koken en kiest voor ‘iets gemakkelijks’.

Vanavond zou je gaan sporten, maar je hebt er geen energie meer voor. Je kiest voor een avondje op de bank, maar je hoofd zit nog bij je werk. Je voelt de verleiding om nog even te werken en geeft hier regelmatig aan toe.

nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders.

Door te luisteren naar mijn gevoel durf ik keuzes te maken. Eén daarvan is mijn droom achtervolgen om “iets met leefstijl” te doen.

Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en kan ik met mijn eigen coachingspraktijk doen wat ik het allerleukste vind: mensen inspireren en motiveren om het beste uit dit mooie leven te halen!

ZET JOUW EERSTE STAP

Meld je aan voor een webinar

Ben jij klaar om je werk wat meer los te laten, zodat je na je werkdag nog energie over hebt om leuke dingen te doen en je je weer die fijne partner, ouder en jezelf voelt?

Meld je aan voor een van de info webinars op woensdag 20 maart, donderdag 28 maart of dinsdag 2 april om 20.00 uur. 

Kun je niet op een van deze momenten? Je ontvangt een replay in je mailbox.

 

Webinar