STILTEWANDELING

Ontdek jouw intrinsieke motivatie

Vind jij het lastig om structureel te komen sporten, gezond te eten en/of tijd te nemen voor ontspanning? Er is niets zo moeilijk als gedragsverandering. Het duurt tussen de 18 en 254 dagen om een nieuw patroon eigen te maken en daarvoor is een behoorlijke portie doorzettingsvermogen voor nodig. En dat begint allemaal bij motivatie.

Tijdens deze stiltewandeling gaan we samen de natuur in om bewust even stil te staan. Ook ga je aan de slag met waardevolle oefeningen waarmee jij jouw intrinsieke motivatie ontdekt én bepaalt welke stap jij direct al gaat zetten.

contact_leefstijlcoach_nicole

LEEFSTIJL EN MINDSET

Hoe ziet de wandeling eruit?

Echte stilte is zeldzaam. Je bent vaak met mensen, hebt een hoop taken, je hoofd stroomt over van gedachten en je mobiel is altijd binnen handbereik. 

Ik neem je mee naar een prachtige plek waar we circa 4 kilometer op een laag tempo wandelen en regelmatig stil staan en zitten.

Deze wandeling is ideaal als jij al regelmatig hebt geprobeerd om je leefstijl te verbeteren. De ene keer lukte het niet. De andere keer wel, maar viel je na verloop van tijd weer terug in een oud patroon.

Hierbij herken je je in gedachten als:

“Ik weet wel hoe het moet, maar het lukt me nu niet.”

“Ik heb nu even andere prioriteiten.”

“Volhouden lukt niet.”

De kans is groot dat deze gedachten opkomen omdat je niet meer diep van binnen voelt waar je het voor doet. Hierdoor wordt het oude patroon makkelijker/aantrekkelijker. Deze wandeling maakt je (weer) bewust van jouw motivatie. Klaar om een belangrijke stap richting jouw doel te zetten?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar, wanneer en wat?

Waar:
Oisterwijkse Bossen en Vennen

Wanneer:
Vrijdag 23 februari van 10.00 – 12.00 uur.

Verzamelen:
We verzamelen om 9.45 uur bij de parkeerplaats in de buurt van de Van Tienhovenbank. Bekijk hier de exacte locatie in Google Maps.

  Prijs:
  Gratis, maar je kunt wel achteraf een vrijwillige donatie uit liefde doen 🥰

  Wat je verder nog moet weten:

  • Trek schoenen aan waar je lekker op kunt wandelen.
  • Neem een kleedje mee waar je tijdens de rustmomenten op kan zitten (alleen bij mooi weer).
  • Neem wat te drinken en eventueel wat te eten mee.
  • Smeer je indien nodig in met zonnebrandcrème.
  • Hou er rekening mee dat dat de route voor het merendeel uit zandpaden bestaat.
  • Meedoen kan vanaf 18 jaar.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Bij hevige regen gaat de wandeling niet door, mocht dit het geval zijn dan hoor je dit tijdig.
  • We wandelen in een groep van maximaal 8 personen.
  nicole_leefstijlcoach_voorstellen

  Hi, ik ben Nicole.

  Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders.

  Door te luisteren naar mijn gevoel durf ik keuzes te maken. Eén daarvan is mijn droom achtervolgen om “iets met leefstijl” te doen.

  Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en kan ik met mijn eigen coachingspraktijk doen wat ik het allerleukste vind: mensen inspireren en motiveren om het beste uit dit mooie leven te halen!