STILTEWANDELING OMGEVING TILBURG

Rust en waardevolle inzichten

Heb jij het gevoel dat je altijd maar aan staat? Dat je wordt geleefd door het leven? Dan is het tijd om eens even bewust stil te staan. Tijdens deze stiltewandeling gaan we samen de natuur in. Je krijgt van mij vragen en oefeningen waar je tijdens de wandeling bij stilstaat. Ervaar hoe het is om weer even ‘in het nu’ te zijn en écht stil te staan bij de keuzes die jij in het leven maakt. 

contact_leefstijlcoach_nicole

LEEFSTIJL EN MINDSET

Hoe ziet de wandeling eruit?

Echte stilte is zeldzaam. Je bent vaak met mensen, hebt een hoop taken, je hoofd stroomt over van gedachten en je mobiel is altijd binnen handbereik. 

Ik neem je mee naar een prachtige plek waar we circa 4 kilometer op een laag tempo wandelen en regelmatig stil staan en zitten. We wandelen in een groep van maximaal 8 deelnemers in stilte.

Gedurende de wandeling krijg je van mij vragen en opdrachten waar je over gaat nadenken.

Eerdere deelnemers aan de stiltewandeling vonden het bijzonder om te ervaren wat échte stilte met je doet. Ook vonden ze het heel fijn om telkens over één vraag na te denken. Hierdoor kom je tot inzichten waar je normaal niet bijkomt.  

We sluiten gezamenlijk af onder genot van een drankje bij een nabijgelegen restaurant, waarbij we terugblikken op je ervaring.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar, wanneer en wat?

Waar:
Regte Heide

Wanneer:
Vrijdag 22 maart van 10.00 – 12.00 uur. De wandeling duurt van 10.00 – 11.30 uur en we sluiten af met een drankje bij Klooster Nieuwkerk.

Verzamelen:
We verzamelen om 9.45 uur bij de parkeerplaats bij Klooster Nieuwkerk (adres: Nieuwkerk 2, Goirle). Hier kun je gratis parkeren.

  Prijs:
  € 25, inclusief een drankje bij Klooster Nieuwkerk.

  Wat je verder nog moet weten:

  • Trek schoenen aan waar je lekker op kunt wandelen.
  • Neem een kleedje mee waar je tijdens de rustmomenten op kan zitten (alleen bij mooi weer).
  • Neem wat te drinken en eventueel wat te eten mee.
  • Smeer je indien nodig in met zonnebrandcrème.
  • Hou er rekening mee dat dat de route voor het merendeel uit zandpaden bestaat.
  • Meedoen kan vanaf 18 jaar.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Bij hevige regen gaat de wandeling niet door, mocht dit het geval zijn dan hoor je dit tijdig.
  • We wandelen in een groep van maximaal 8 personen.

  DIRECT AANMELDEN

  Meld je aan voor de stiltewandeling

  De wandeling op vrijdag 22 maart staat in het teken van motivatie. Wil jij je minder vermoeid, prikkelbaar en gejaagd voelen? Maar lukt het maar niet om daar (structureel) stappen in te zetten? En herken jij je in gedachten als: “Ik weet wel hoe het moet, maar het lukt me nu niet”, “Ik heb nu even andere prioriteiten” en “Volhouden lukt niet”? Dan is deze wandeling ideaal voor jou.

  Dit haal jij eruit

  • Je ontdekt wat jij écht wil, waardoor weer voelt waar je het voor doet
  • Je ontdekt onbewuste gedachten en overtuigingen die er nu voor zorgen dat je niet verder komt
  • Je zet je inzichten om naar concrete, haalbare acties
  • Je krijgt inzicht in de eerste stap die jij direct al kunt zetten
  nicole_leefstijlcoach_voorstellen

  Hi, ik ben Nicole.

  Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders.

  Door te luisteren naar mijn gevoel durf ik keuzes te maken. Eén daarvan is mijn droom achtervolgen om “iets met leefstijl” te doen.

  Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en kan ik met mijn eigen coachingspraktijk doen wat ik het allerleukste vind: mensen inspireren en motiveren om het beste uit dit mooie leven te halen!