REVIEW LEEFSTIJLCOACHING: ABEL

Meer bewustwording van mijn eigen invloed

 

Abel is Manager Vers. Op zijn werk is het behoorlijk hectisch. De stress die hij hierdoor ervaart neemt hij mee naar huis, met alle gevolgen van dien. Hij besluit een traject voor leefstijlcoaching te volgen bij Beat your Bears. Na afronding hiervan kijken we samen terug naar de inzichten die hij heeft opgedaan.

Retraite Oisterwijk (Noord-Brabant)

Hoe was je situatie voor je het traject startte?

Toen ik starte met het traject zat ik in een periode waarin ik erg veel stress had en dit ook mee naar huis nam. 

Wat heeft ervoor gezorgd dat je actie ondernam?

 

Nadat ik een tijdje overspannen thuis had gezeten ben ik op een feestje in contact gekomen met Nicole. Na dit gesprek ben ik begonnen met het coachingstraject.

Welke verwachtingen had je van het traject?

Ik had van tevoren niet echt verwachtingen bij het traject. Ik hoopte vooral rust in mijn hoofd te kunnen creëren en bepaalde problemen een beter plekje te kunnen geven.

Wat zijn de meest waardevolle inzichten die je hebt opgedaan?

Dat het ook goed is om bepaalde zaken los te laten. Ik dacht altijd dat ik volledige verantwoordelijkheid droeg op bijvoorbeeld het werk. De gesprekken met Nicole hebben mij geholpen meer na te denken over mijn eigen invloed. Ik kan daardoor zaken beter naast me neerleggen en heb wat meer rust in mijn hoofd ondanks de hectiek op het werk.

Hoe pas je de inzichten toe in je dagelijkse leven?

Ik probeer me minder druk te maken over zaken waar ik weinig tot geen invloed op heb. Deze leiden alleen maar tot onnodige stress en zorgen ervoor dat ik de hele dag bezig ben in mijn hoofd. Door beter te plannen voor mezelf merk ik dat ik gestructureerder ben en minder stress ervaar!

Wat vond je van de samenwerking met Nicole als coach?

Ik vond het fijn om met Nicole samen te werken! Nicole stelde veel vragen die me flink aan het denken zetten. Normaal gesproken ben ik niet zo met mezelf bezig dus het was fijn om met iemand samen te werken die mij hiertoe prikkelde!
nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders. 

Door te luisteren naar mijn gevoel leef ik veel meer in het nu en maak ik bewuste keuzes.

Als gecertificeerd leefstijlcoach help ik jou om weer dichter bij jezelf te komen. Voel je je door (gedachten aan) je werk vermoeid en prikkelbaar? En kun je je partner en/of kinderen daardoor niet meer de aandacht geven die ze verdienen? Samen gaan we de beren op jouw weg verslaan.