PARTNER: BFIT013

Fysiek en mentaal sterker worden

Wanneer je aan je mentale gezondheid wilt werken, is het minstens zo belangrijk om met je fysieke gezondheid aan de slag te gaan. Daarom werk ik samen met Caro van Bfit013.

over_nicole

Hi, ik ben Caro

Mijn naam is Caro van Raak-Hamers en ik ben eigenaar en directeur van sportbedrijf Bfit013 in Hilvarenbeek. Ik begon mijn carrière in de zorg (crisispsychiatrie en verloskunde) maar vond mijn passie in de sport; zo richtte ik in 2013 Bfit013 op. Wat klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot het dagelijks mogen begeleiden van honderden mensen op het gebied van fysieke training!

Dat doe ik niet alleen; samen met een team van collega’s met ieder hun eigen specialisme, geven wij bij Bfit013 zowel groepslessen als personal training. Mijn persoonlijke specialiteit ligt bij het begeleiden van vrouwen in en na de zwangerschap (met of zonder klachten), maar wij geven ook les in Boxing, Pilates, Zumba, BBB, FullBody Workout en meer. We houden onze prijzen laag om goede sportzorg toegankelijk te houden voor iedereen; er is voor iedereen een plek.

leefstijl_in_balans

We staan voor je klaar

De visie van Bfit013, is dat gezondheid bestaat uit vele facetten, en dus veel meer is dan ‘een uurtje in de week sporten’. Het is ook lekker in je vel zitten, je veilig voelen in een sportomgeving, gezien en gehoord worden, en kwalitatieve zorg mogen ontvangen: daar staan wij voor!

Dus of je nou op zoek bent naar een fijne plek om in een groep te sporten, of toegespitste, persoonlijke 1 op 1 begeleiding: wij staan voor je klaar! Ook voor SmallGroup Training met je vriend(in), partner of familieleden. Een proefles voor een groepsles is gratis, neem contact met ons op en dan gaan we graag een keer een kop koffie met je drinken om de mogelijkheden te bespreken! 

Voel je welkom bij de BFIT013 studio!

CONTACT

Klaar voor actie?

Wil jij samen met Beat your Bears en Bfit013 aan jouw fysieke en mentale doelen werken? Of heb je eerst wat vragen?

Vul het formulier in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Kennismaken Bfit013