1-OP-1 LEEFSTIJLCOACHING IN TILBURG

Je werk leren loslaten

Laat jij je leven beheersen door (gedachten aan) je werk? En merk je dat je hierdoor prikkelbaar bent en dat je je partner en/of kinderen niet meer de aandacht kan geven die ze verdienen? Dan is het tijd voor actie.

Tijdens het 1-op-1 coachingstraject gaan we samen op zoek naar jouw belemmerende gedachten, overtuigingen en patronen die we vervolgens gaan doorbreken. Tijdens elke sessie doe je waardevolle inzichten op waarmee je direct aan de slag kan. Je krijgt weer energie om de dingen te doen waar je blij van wordt en voelt je weer die fijne partner, ouder en jezelf.

samenwerken_aan_rust_in_je_hoofd

WAT IS LEEFSTIJLCOACHING PRECIES?

Loslaten door een betere leefstijl

Leefstijl is een combinatie van stress, ontspanning, slaap, voeding en beweging. Misschien heb je wel al gemerkt dat je door je (gedachten aan) werk niet meer goed kan ontspannen en stress ervaart. 

Indirect merk je misschien ook dat je minder goed slaapt, minder verantwoorde keuzes maakt qua voeding en dat het bewegen erbij inschiet. Dit komt omdat de elementen binnen leefstijl elkaar beïnvloeden.

Door een goede nachtrust, gezonde voeding, ontspanning en beweging kun je stress beter aan. Als je minder stress hebt slaap je fijner en is er meer ruimte voor ontspanning en beweging. 

Als je vervolgens lekker slaapt, heb je overdag minder last van een hongergevoel, en zo zijn er nog veel meer elementen te benoemen die jouw dagelijkse leven beïnvloeden.

Tijdens het traject brengen we jouw leefstijl in kaart om te ontdekken welke elementen invloed hebben op jouw situatie en doel. Ik help je om inzichten te krijgen waarmee jij direct aan de slag kan. Daarbij speelt mindset een belangrijke rol. Welke beren op de weg zorgen ervoor dat jij je werk niet kan loslaten? Met leefstijlcoaching bij Beat your Bears kun jij je partner en/of kinderen weer de aandacht geven die ze verdienen.

COACHING MET SOLO-RETRAITE

Even uit jouw routine

Uniek aan Beat your Bears, is dat je je traject kan uitbreiden met een solo-retraite. Hierbij stap je letterlijk even uit je hectische omgeving. 

Het retraite heeft bewust geen programma en is individueel. Je hebt de afgelopen tijd namelijk al teveel naar je planning met afspraken en deadlines geleefd.

Wél heb je een 1-op-1 coachingsessie van twee uur met mij. Tijdens een wandeling door natuurgebied Kampina ontdek je wat je écht wil, welke gedachten ongewenste situaties in stand houden, jouw mogelijkheden en de eerste stap die jij direct al kan zetten. 

DIT KUN JE VERWACHTEN

Hoe ziet een coachingsessie eruit?

Tijdens de sessies staan bewustwording, motivatie en mogelijkheden altijd centraal. We bespreken onder andere jouw doel voor vandaag, je huidige en gewenste situatie, de stappen die je hebt gezet en waar je tegenaan loopt.

Door jou kritische vragen te stellen kom je (weer) dichter bij je gevoel. Je doet mooie inzichten op, bijvoorbeeld in de gedachten die ervoor zorgen dat je geen stappen zet, hoe je kunt focussen op wat er wél goed gaat en waar je energie van krijgt.

Verandering kan alleen tot stand komen door oefening. Dus na de sessie is het tijd om aan de bak te gaan ;). Daarom maken we jouw inzichten aan het einde van elke sessie inzichten concreet.

We bepalen samen waar je de komende weken aan gaat werken, hoe je dit gaat aanpakken en wie/wat jou hierbij kan helpen. Desgewenst hebben we tussentijds contact om te kijken hoe het gaat en bij te sturen waar nodig. Heb je meteen een stok achter de deur.

Tijdens de sessies zet ik diverse coachtools in en maak ik gebruik van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) waardoor je leert loslaten.

Iedereen is uniek. Daarom werk ik niet met een vaste aanpak, maar is elk traject maatwerk. We werken aan datgene wat op dit moment het meest nodig is.

Van kennismaking tot coaching

Stap 1: Kennismaking

Tijdens deze kosteloze, vrijblijvende afspraak bespreken we je situatie en doelen. Vervolgens krijg je eerlijk advies van mij of leefstijlcoaching de juiste stap is én of dit jouw moment is.

Stap 2: Aanbod

Wanneer we naar aanleiding van de kennismaking concluderen dat leefstijlcoaching de juiste stap is, dat de timing juist is én voelen we beide de klik? Dan krijg je van mij een persoonlijk aanbod. Voel je de YES? Pak dan maar je agenda, want dan plannen we de kick-off.

Stap 3: Kick-off

Tijdens de kick-off gaan we dieper in op jouw doelen en verlangens. Vervolgens bepalen we samen de strategie om de eerste (haalbare) stappen te zetten.

Stap 4: Coaching

En dan is het tijd voor jouw eerste coaching sessie. Samen gaan we (onbewuste) patronen doorbreken zodat jij je werk weer meer los kunt laten. Klaar om je minder vermoeid en prikkelbaar te voelen?

HET AANBOD

Samen aan de slag

Het kost tijd om ingesleten gewoontes en gedachten te veranderen en te werken aan een nieuwe leefstijl en mindset die helemaal bij jou past. Daarom werk ik met een trajecten van drie, zes en negen maanden.

Doorgaans start je de eerste drie maanden met om de week 1‑op‑1 coaching van mij. Na deze periode heb je al mooie stappen gezet en is het tijd om de puntjes op de i te zetten en te werken aan een manier om het vol te houden. In deze fase volstaat een maandelijkse 1‑op‑1 coaching sessie. 

Wanneer je (gedachten aan) je werk wat meer wilt loslaten, is de kans groot dat je nu van hot-naar-her rent en wel wat rust kunt gebruiken. Daarom kun je het traject uitbreiden met een solo-retraite.

Je gaat altijd naar huis met waardevolle inzichten die je meteen in praktijk gaat brengen. Kun je niet wachten om weer focus op jezelf te hebben en rust in je hoofd te ervaren? Plan je kennismaking.

VERGOEDING LEEFSTIJLCOACHING

Wordt leefstijlcoaching vergoed?

Hoewel leefstijlcoaching op dit moment nog niet vergoed wordt door zorgverzekeraar, investeren gelukkig steeds meer werkgevers in de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Werk je in loondienst? Informeer dan eens bij je werkgever of leefstijlcoaching vergoed wordt vanuit de werkkostenregeling of jouw opleidingsbudget.

Voor ondernemers zijn de kosten en btw doorgaans aftrekbaar. Je investeert immers in je bedrijf door aan jezelf te werken. Voor meer informatie hieronder kun je je fiscaal adviseur of de Belastingdienst benaderen.

Waarom Beat your Bears?

Focus op mindset,
leefstijl en positiviteit.

geen_wachtlijst_coaching

Geen wachtlijst: plan jouw
kennismaking en start direct.

wandelcoach_online_coaching

Coaching in de praktijk,
wandelcoaching en online coaching.

gecertificeerd_leefstijlcoach

Gecertificeerd leefstijlcoach,
betrokken en energiek.

WERKEN AAN JOUW OVERTUIGINGEN

Voor wie is Beat your Bears geschikt?

Jij herkent je in de volgende overtuigingen:

 • Door drukte heb ik geen tijd om te ontspannen.
 • Alles wat mij gevraagd wordt moet ik (snel) oppakken.
 • Als ik nu even hard werk is het sneller weer rustig.
 • Het is gewoon even een drukke periode.
 • Ik wil anderen niet belasten dus vraag ik geen hulp.
 • Om mijn werk af te krijgen kan ik geen pauze nemen.
 • Alles wat op mijn bordje ligt moet ik zelf doen.
 • Als ik nee zeg laat ik iemand anders in de steek.
 • Ik heb past rust met een lege takenlijst en mailbox.

Met het gevolg dat jij:

 • Onvoldoende aandacht hebt voor je partner/kinderen.
 • Prikkelbaar bent.
 • Moe bent na een werkdag.
 • Onrust in je hoofd ervaart.
 • Moeite hebt met ontspannen.
 • Thuis nog steeds “in je werk” zit.
 • Niet lekker slaapt.
 • Vergeet om te eten of eetbuien hebt.
 • Geen tijd neemt om te bewegen.

TIJD VOOR ACTIE

Ga zo niet langer door

Het kan écht anders en daar ga ik jou bij helpen. Je ziet goed bij Beat your Bears als jij behoefte hebt aan:

 • Keuzes maken op basis van je gevoel.
 • Rust in je hoofd.
 • Aandacht voor jezelf.
 • Ontspanning.
 • Meer energie om te doen waar je blij van wordt.
 • Relax door het leven gaan.

Ga alvast een de slag met mijn gratis oefening of plan jouw kennismaking om te ontdekken of leefstijlcoaching voor jou de juiste stap is én of dit jouw moment is.

ga_zo_niet_langer_door
nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders.

Door te luisteren naar mijn gevoel durf ik keuzes te maken. Eén daarvan is mijn droom achtervolgen om “iets met leefstijl” te doen.

Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en kan ik met mijn eigen coachingspraktijk doen wat ik het allerleukste vind: mensen inspireren en motiveren om het beste uit dit mooie leven te halen!

Zij gingen je voor

Ik merkte dat ik behoefte had aan het inbouwen van rust in mijn drukke schema. Ik keek het meeste uit naar de coachingsessie omdat ik daarin ook echt mezelf aan de slag ging. We gingen het gesprek heel open en luchtig in. Door het gesprek kwam ik sneller achter mijn eigen pijnpunten. Voor mij was dat het gebrek aan rust en focus. We gingen lekker twee uur in de bossen wandelen. Dat was zo rustgevend. We hebben daar ook een momentje gepakt om rust te pakken en écht even niets te doen. 

Sharon

Na een stressvolle periode met overspannenheidsklachten, ben ik een coachingstraject aangegaan bij Nicole. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het traject heeft me positief verrast. Nicole stelde me veel vragen waardoor ik me meer bewust werd van mijn eigen invloed. Ook hebben we aan mijn energiebalans gewerkt.

Abel

Ik heb de coaching als erg fijn en nuttig ervaren. Nicole is erg rustig en geeft genoeg ruimte om je verhaal te kunnen vertellen. Daarin heeft ze voor mij de juiste gevoelige snaren weten te vinden waar we dieper op in zijn gegaan. Ik heb uit deze coaching sessies nieuwe inzichten gekregen die mij zeker weer verder hebben geholpen.

Sonja

De coaching van Nicole is vertrouwd. Je krijgt het gevoel dat je met een goede vriend praat. Ze wisselt expertise af met een grapje en oprechte, persoonlijke interesse. Deze combinatie zet je aan om nog actiever om te gaan met je doelen en zorgt voor een hele luchtige sfeer. Al met al, een geweldige coach die ik zeker kan aanraden!

Teun

CONTACT

Welke eerste stap zet jij?

Ben jij klaar voor actie en wil je jouw kennismaking direct inplannen? Of heb je eerst wat vragen?

Vul het formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Kennismaken