Je bent altijd druk met je werk. Je hebt een bruisend sociaal leven. Thuis is er altijd wel wat te doen. Het gevolg is dat je moe thuiskomt, moeite hebt met ontspannen omdat je hoofd altijd aan staat en je soms een beetje vergeet wat je nu echt wil. Wat je wel weet, is dat je dit niet meer wil. Hoe stap jij uit je vicieuze cirkel, zodat je je gedachten op een rij kan zetten? Als lifestyle coach help ik je graag!

Waar kom jij tot rust?

De eerste stap is om even uit je dagelijkse ritme te stappen. Stel jezelf daarom de vraag: waar kom ik tot rust?

Zelf vind ik het fijn om de natuur in te gaan. Vooral op een bankje met een fijn uitzicht op water of de heide ervaar ik ├ęchte rust. Kies vooral een plek die jij fijn vindt. Dit kan ook een leuk koffietentje zijn of die ene stoel in de woonkamer wanneer je alleen thuis bent. Of in de tuin!

Zoek deze plek eens wat vaker op en ervaar hoe dit je helpt bij het op een rij zetten van je gedachten.

Behoefte aan ondersteuning en diepgang?

Tijdens het 1-op-1 coachingstraject van Beat your Bears gaan we er samen voor zorgen dat jij wat vaker rust gaat pakken. We werken aan belemmerende gedachten en helpende mindset waardoor je weer rust in je hoofd ervaart en kan focussen op jezelf. Wil je daar meer over weten? Plan dan geheel vrijblijvend jouw kennismaking.