BEL ME TERUG

Stel je vraag telefonisch

Heb je een vraag? Laat een terugbelverzoek achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Natuurlijk mag je mij ook altijd bellen via 06 25 39 98 45 of stuur een bericht via WhatsApp.

Bel me terug

Jij wil:

 

  • Beter aanvoelen waar jij écht behoefte aan hebt, in plaats van afgaan op gewoontes die je hebt ontwikkeld.
  • Tijd vrijmaken voor de dingen die jou happy maken.
  • Bewustwording van gedachten, maar je er niet door laten leiden of tegenhouden.
  • Meer energie om het beste uit elke dag te kunnen halen.
  • Liever voor jezelf zijn.

Dit gaan we doen door:

 

  • In haalbare stappen aan jouw doel te werken.
  • Inzicht te krijgen in de oorsprong van jouw belemmerende gedachten en gewoontes maar vooral: hoe kun je er beter mee omgaan?
  • Focus op successen en positiviteit.
  • Geen quick fix. Samen werken we aan een mindset waar je je hele leven profijt van hebt. 

Google reviews

UITSTEKEND ★ ★ ★ ★ ★ 10 reviews op Google

Nicole is echt een topper! Ze laat je echt tot nieuwe inzichten komen. Ook stelt ze onwijs goede vragen, waardoor je echt gaat nadenken. Ik heb via Nicole de retraite gedaan bij KampinaStaete waar ik helemaal tot rust ben gekomen. Tijdens de wandelsessie hebben we ook veel besproken en heeft Nicole mij hele waardevolle tips gegeven om mee aan de slag te gaan. Kortom: echt een aanrader!

Sharon

Na een stressvolle periode met overspannenheidsklachten, ben ik een coachingstraject aangegaan bij Nicole. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het traject heeft me positief verrast. Nicole stelde me veel vragen waardoor ik me meer bewust werd van mijn eigen invloed. Ook hebben we aan mijn energiebalans gewerkt.

Abel

Ik heb de coaching als erg fijn en nuttig ervaren. Nicole is erg rustig en geeft genoeg ruimte om je verhaal te kunnen vertellen. Daarin heeft ze voor mij de juiste gevoelige snaren weten te vinden waar we dieper op in zijn gegaan. Ik heb uit deze coaching sessies nieuwe inzichten gekregen die mij zeker weer verder hebben geholpen.

Sonja

De coaching van Nicole is te omschrijven als vertrouwd. Je krijgt het gevoel dat je met een goede vriend praat. Ze wisselt expertise af met een grapje en oprechte, persoonlijke interesse. Deze combinatie zet je aan om nog actiever om te gaan met je doelen en zorgt voor een hele luchtige sfeer. Al met al, een geweldige coach die ik zeker kan aanraden!

Teun

Ik doe nooit iets alleen, dat leek me super spannend en ongemakkelijk. Toch voelde ik dat dit het moment voor me was om het solo-retraite te boeken.

Ik kwam erachter dat het juist erg prettig vond om alleen te zijn. Ook werd ik me door het retraite en de gesprekken met Nicole bewust van mijn behoefte aan controle. Dat had ik niet verwacht. Ook kwam naar voren dat ik het moeilijk vind om anderen te kwetsen en kies ik eerder in het belang van een ander, dan in mijn eigen belang. Hierdoor kwets ik indirect dus mezelf.

Vera

Ik ben enorm verrast door de stiltewandeling. Het is een fijne rustgevende ervaring waarbij je letterlijk voelt waar je behoefte aan hebt. Door de goede begeleiding van Nicole heb ik vele inzichten gekregen waar ik stap voor stap aan wil werken. Het goed niets doen is eindelijk een keer gelukt. Dank je wel Nicole!!

Niki

Een sparringpartner die met je mee denkt, maar vooral jouw de vragen stelt, zodat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt.

Sanne

Leuke workshop gevolgd bij Nicole! Ze is enthousiast, heeft veel aandacht voor iedereen persoonlijk en stelt goede vragen.

Mirelle

In ons team op het werk heeft Nicole een workshop gegeven over ‘Omgaan met stress’. Dit was erg nuttig! Via diverse oefeningen ben ik zelf bewust geworden over hoe ik met stressvolle situaties kan omgaan, zodat stress verminderd. Vooral het onderdeel waarbij we met collega’s open gingen praten over situaties waarvan wij stress kregen, vond ik erg verhelderend.

Tineke

In augustus heb ik deelgenomen aan een hele fijne, leuke workshop die Nicole heeft gegeven. Samen met andere dames tot nieuwe inzichten gekomen en met elkaar daarover kunnen praten.

Petra

Een paar weken geleden heb ik de workshop aandacht voor jezelf (in drukke tijden) gevolgd bij Nicole.

Op een leuke manier zet Nicole je aan het denken. Ze stelt goede verdiepende vragen en gebruikt hiervoor verschillende tools. Het heeft mij geholpen om in de actie te komen en stap 1 te zetten. Echt een aanrader!

Kim

Focus op mindset,
leefstijl en positiviteit.

Geen wachtlijst: plan jouw kennismaking en start direct.

Coaching in de praktijk, wandelcoaching en online coaching.

Gecertificeerd leefstijlcoach
met hbo diploma.