REVIEWS LEEFSTIJLCOACHING

Lees de ervaringen van mijn coachees

Of ervaar zelf wat ik voor je kan betekenen door een gratis proefsessie te plannen.

UITSTEKEND
9 recensies op
Abel van dijk
Abel van dijk
9 Oktober 2023
Na een stressvolle periode met overspannenheidsklachten, ben ik op aanraden van vrienden een coachingstraject aangegaan bij Nicole. Ik wist vantevoren niet zo goed wat ik moest verwachten en was best sceptisch, maar het traject heeft me positief verrast. Nicole stelde me veel vragen over onderwerpen waar ik zelf niet zo mee bezig ben en heeft me op deze manier geholpen na te denken over mijn eigen invloed. Is het wel nodig om altijd 'aan' te staan? Daarnaast heeft ze mij geholpen met het werken aan mijn energiebalans. Door in kaart te brengen wat me energie geeft en wat juist energie kost, kan ik dit beter verdelen. Ondanks dat het nog altijd erg stressvol is op het werk, kan ik door het coachingstraject veel beter relativeren en het werk beter loslaten als ik thuis ben. Nicole, bedankt voor je fijne begeleiding!!
Kim
Kim
5 Oktober 2023
Een paar weken geleden heb ik de workshop aandacht voor jezelf (in drukke tijden) gevolgd bij Nicole. Op een leuke manier zet Nicole je aan het denken. Ze stelt goede verdiepende vragen en gebruikt hiervoor verschillende tools. Het heeft mij geholpen om in de actie te komen en stap 1 te zetten. Echt een aanrader!
Sanne van Toer
Sanne van Toer
20 September 2023
Een sparringpartner die met je mee denkt, maar vooral jouw de vragen stelt, zodat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt.
Mirelle Voskes
Mirelle Voskes
17 September 2023
Leuke workshop gevolgd bij Nicole! Ze is enthousiast, heeft veel aandacht voor iedereen persoonlijk en stelt goede vragen.
petra van lieshout
petra van lieshout
16 September 2023
In Augustus heb ik deelgenomen aan een hele fijne, leuke workshop die Nicole heeft gegeven. Samen met andere Dames tot nieuwe inzichten gekomen en met elkaar daarover kunnen praten.
Tineke Romijnders
Tineke Romijnders
29 Augustus 2023
In ons team op het werk heeft Nicole een workshop gegeven over 'Omgaan met stress'. Dit was erg nuttig! Via diverse oefeningen ben ik zelf bewust geworden over hoe ik met stressvolle situaties kan omgaan, zodat stress verminderd. Vooral het onderdeel waarbij we met collega's open gingen praten over situaties waarvan wij stress kregen, vond ik erg verhelderend.
Niki van den Brand - Praamsma
Niki van den Brand - Praamsma
13 Juli 2023
Ik ben enorm verrast door de stiltewandeling. Het is een fijne rustgevende ervaring waarbij je letterlijk voelt waar je behoefte aan hebt. Door de goede begeleiding van Nicolle heb ik vele inzichten gekregen waar ik stap voor stap aan wil werken. Het goed niets doen is eindelijk een keer gelukt. Dank je wel Nicolle!!
Lotte K89
Lotte K89
8 Juli 2023
Hele fijne stilte wandeling gedaan wat Nicole had georganiseerd. Voelde me sinds tijden weer ontspannen en heeft me aan het denken gezet om bepaalde dingen in mijn leven anders te gaan doen. Dankjewel Nicole!
Teun van den Einden
Teun van den Einden
14 Maart 2023
Een poosje terug door Nicole begeleiding gehad om aan mijn persoonlijke doelen te werken. Buiten dat de sessies heel informatief waren, voelde ze ook erg vertrouwd en comfortabel. Zeker een aanrader als je aan je persoonlijke doelen/ontwikkeling wilt werken!
nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders. 

Door te luisteren naar mijn gevoel leef ik veel meer in het nu en maak ik bewuste keuzes.

Als gecertificeerd leefstijlcoach help ik jou om weer dichter bij jezelf te komen. Voel je je door (gedachten aan) je werk vermoeid en prikkelbaar? En kun je je partner en/of kinderen daardoor niet meer de aandacht geven die ze verdienen? Samen gaan we de beren op jouw weg verslaan.

Waarom Beat your Bears?

Focus op mindset,
leefstijl en positiviteit.

geen_wachtlijst_coaching

Geen wachtlijst: plan jouw
kennismaking en start direct.

wandelcoach_online_coaching

Coaching in de praktijk,
wandelend of online.

gecertificeerd_leefstijlcoach

Gecertificeerd leefstijlcoach,
betrokken en energiek.