VOOR ONDERNEMERS EN PROFESSIONALS

Gratis oefening: je werk leren loslaten

Laat jij je leven beheersen door (gedachten aan) je werk? En merk je dat je hierdoor prikkelbaar bent en dat je je partner en/of kinderen niet meer de aandacht kan geven die ze verdienen? Dan is het tijd om in actie te komen.

Download mijn gratis oefening en ontdek hoe je prioriteit maakt van wat jij écht belangrijk vindt.

nicole_en_romy

Voor wie is de oefening?

De oefening is ideaal voor professionals en ondernemers die zich door (gedachten aan) werk vermoeid en prikkelbaar voelen. Je wordt geleefd en je verlangt ernaar dat je weer tijd hebt voor de dingen die je écht belangrijk vindt zoals je partner, kinderen en jijzelf.

Wat haal ik uit de oefening?

De oefening maakt je bewust van de manier waarop jij je leven leidt. Je ontdekt wat je -naast je werk- nog meer belangrijk vindt en hoe je daar prioriteit voor maakt. Deze inzichten geven je handvatten voor de eerste kleine stap die jij direct al kan zetten om je werk wat meer los te laten.

leefstijl_in_balans

Hoe werkt het?

Wanneer je je gegevens achterlaat via het download formulier, ontvang je de oefening direct in je mailbox. Check ook je spam folder.

Heb je na 5 minuten de oefening nog niet ontvangen? Stuur me dan een bericht via WhatsApp: 06 25 39 98 45.

Wat wordt er van mij verwacht?

Je gaat zelfstandig aan de slag met de oefening. Hoeveel tijd je aan de oefening besteed, is aan jou, maar reken op circa 5 minuten voor het invullen en 5 minuten om stil te staan bij de uitkomst. In de oefening zelf staan al twee vragen die je jezelf kan stellen en vervolgens ontvang je via WhatsApp nog 3 extra vragen die jou inzicht geven in de stappen die je kan zetten.

VERMOEID EN PRIKKELBAAR

Ziet jouw dag er zo uit?

Na een matige nachtrust word je wakker en check je je mobiel. Je staat meteen aan, maar hebt nog geen zin om op te staan. Toch sleur je jezelf uit bed want je weet dat je geen tijd te verliezen hebt. Je ochtendroutine is namelijk super strak gepland.

Gisteren wilde je twee taken oppakken, maar het was er niet van gekomen. Je had je voorgenomen om hier vandaag mee aan de slag te gaan. Je klapt je laptop open en ziet een ontplofte mailbox. Dit geeft je zo’n onrustig gevoel, dus je besluit om eerst je mail weg te werken. Urgente taken pak je direct op. Voor je het weet ben je drie uur verder en moet je je haasten voor een meeting.

Na de meeting heb je een gemiste oproep. Je belt hem direct terug, want je probeert hem de hele week al te pakken te krijgen. Weer een half uur verder. 

Om je tijd efficiënt te benutten, eet je achter je laptop. In de middag heb je nog een meeting en de rest van de tijd besteed je aan een van de taken die je wilde doen. Door de hectiek merk je wel dat je je gespannen voelt, waardoor je concentratie niet optimaal is. 

Wanneer je (iets te laat) naar huis rijdt, bel je nog een klant om je tijd in de auto nuttig te besteden. Het gevolg is dat je bij thuiskomst nog helemaal aan staat en dit merken je partner/kinderen aan je. Je bent er niet helemaal bij omdat je hoofd bij je werk zit. 

Vanavond zou je gaan sporten, maar je hebt er geen energie meer voor. Je kiest voor een avondje op de bank, maar eindigt met de laptop op schoot.

nicole_leefstijlcoach_voorstellen

Hi, ik ben Nicole.

Ik was zo iemand die altijd druk was, maanden vooruit plande en altijd onder de mensen was. Er was weinig ruimte voor ontspanning en vroeg mezelf nooit af wat ik écht wilde. Gelukkig is dat nu wel anders.

Door te luisteren naar mijn gevoel durf ik keuzes te maken. Eén daarvan is mijn droom achtervolgen om “iets met leefstijl” te doen.

Ik ben nu gecertificeerd leefstijlcoach en kan ik met mijn eigen coachingspraktijk doen wat ik het allerleukste vind: mensen inspireren en motiveren om het beste uit dit mooie leven te halen!

KLAAR VOOR MEER BEWUSTWORDING?

Download de oefening

Ben jij klaar om je werk wat meer los te laten, zodat je na je werkdag nog energie over hebt om leuke dingen te doen en je je weer die fijne partner, ouder en jezelf voelt?

Vul het formulier in en ontvang de oefening direct in je mailbox. Daarnaast ontvang je via WhatsApp nog 3 extra vragen om concreet te maken wat jij direct al kunt doen om meer te doen van wat jij belangrijk vindt.

Gratis oefening